این دستگاه قادر به لایه نشانی به روش کندوپاش فرکانس رادیویی (RF) و همچنین کند و پاش جریان مستقیم DC می باشد.
سلول های خورشیدی و یا به عبارتی سلول های فتوولتائیک که قطعه اصلی تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی می باشند ، از مواد نیمه هادی تشکیل شده اند.
این سیستم برای تهیه لایه های نازک آلی ؛ پلیمر و نانو ساختار ها به روش سل-ژل چرخشی، ساخته شده که محفظه اصلی آن از جنس استنلس استیل می باشد و قابلیت نگهداری قطعه کار به وسیله خلاء تا قطر ١٠٠ میلیمتر را دارد.
مشخصات فنی دیونایزر ظرفیت ١٢ لیتر در ساعت فیلتراسیون ٥ مرحله‌ای RO، رزین خلوص اب مقطر: کمتر از ٠.١ میکروژیمنس ابعاد: ٣٠، ٤٠، ٣٩ سانتیمتر